Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací podkategorii Obchodních podmínek.

NOVINKY

arr3Nerezový sekáč na masoCelonerezový sekáč na maso, zeleninu a jiné pokrmy. Velikost Rozměry:Celková délka sekáče: 42,5... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 13 LKotlíkový gulášový set + smaltovaný kotlík 13 L + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na vaření... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 14 L (0,8 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 14 L (0,8 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + měděný kotlík 14 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + měděný kotlík 14 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (0,8 mm)Kotlíkový gulášový set + zesílený nerezový kotlík 15 L (0,8 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 15 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 15 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (1,5 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 15 L (1,5 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 39 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 16 LKotlíkový gulášový set + smaltovaný kotlík 16 L + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na vaření... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (0,8 mm)Kotlíkový gulášový set + zesílený nerezový kotlík 20 L (0,8 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + měděný kotlík 20 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + měděný kotlík 20 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 20 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 20 LKotlíkový gulášový set + smaltovaný kotlík 20 L + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na vaření... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (1,5 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 20 L (1,5 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 22 L (0,8 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 22 L (0,8 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 25 LKotlíkový gulášový set + smaltovaný kotlík 25 L + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na vaření... arr3Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° CKotlina 36 cm + ohnivzdorná barva Kvalitní kovová kotlina pod kotlíky natřená ohnivzdornou barvou,... arr3Kotlina 39 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° CKotlina 39 cm + ohnivzdorná barva Kvalitní kovová kotlina pod kotlíky natřená ohnivzdornou barvou,... arr3Kotlina 42 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° CKotlina 42 cm + ohnivzdorná barva Kvalitní kovová kotlina pod kotlíky natřená ohnivzdornou barvou,...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 115 Kč
skladem
naše cena 250 Kč
skladem
naše cena 1 500 Kč
skladem

 

NOVINKY!

Nerezová sada nožů BLACK

Nerezová sada nožů BLACK

 

Nerezový sekáč na maso

Nerezový sekáč na maso

 

Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + měděný kotlík 14 L (1,2 mm)

Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + měděný kotlík 14 L (1,2 mm)

 

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + měděný kotlík 20 L (1,2 mm)

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + měděný kotlík 20 L (1,2 mm)

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 20 L

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 20 L

 

 

 

Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (0,8 mm)

Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (0,8 mm)

 

 

Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

Kotlina 39 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 39 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

Kotlina 42 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 42 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

Litinová pánev na dřevěném prkénku

Litinová pánev na dřevěném prkénku 27 x 17,5 cm Grada

 

 

Litinová pánev na dřevěném prkénku

Litinová pánev na dřevěném prkénku 23 x 14 cm Grada

 

 

Grilovací deska 44,5 cm

Oboustranná deska na grilování, průměr 44,5 cm

 

Grilovací deska 33 x 33 cm

Grilovací deska 33 x 33 cm

 

 

 

Souprava WOK ASIE

Souprava WOK ASIE

 

SUPER AKCE
Litinový wok 36 cm + sladká paprika 50 g

 

Litinový wok 36 cm

 

Vidlička na opékání 12 ks

Vidlička na opékání 12 ks

 

Hořák 7,5 kW Kemper + připojovací příslušenství

Hořák 7,5 kW Kemper + připojovací příslušenství

 

 

Zabijačková souprava 50L. + koš do kotle

Zabijačková souprava 50L. + koš do kotle

 

 

Zabijačková souprava 60L. + koš do kotle

Zabijačková souprava 60L. + koš do kotle

 

 

Zabijačková souprava 70L. + koš do kotle

Zabijačková souprava 70L. + koš do kotle

 

Zabijačková nerezová souprava 50L. + koš do kotle

Zabijačková nerezová souprava 50L. + koš do kotle

 

 

Zabijačková nerezová souprava 60L. + koš do kotle

Zabijačková nerezová souprava 60L. + koš do kotle

 

 

Zabijačková nerezová souprava 70L. + koš do kotle

Zabijačková nerezová souprava 70L. + koš do kotle

 

 

Kotlíky s trojnožkou

Stojany s kladkou + smaltované kotlíky

 

 

Nerezový kotlík 10 L + stojan s kladkou VAR

Stojany s kladkou + antikorové kotlíky

 

 

Měděný kotlík 15 L + stojan s kladkou VAR

Stojany s kladkou + měděné kotlíky

 

 

Kotlík na ryby 8 L + trojnožka s kladkou

Kotlík na ryby 8 L + trojnožka s kladkou

 

Grilovací soupravy

Party set GRIL

Party set GRIL

 

Nerezový kotlíkový set 36 VARIO 2 + vařečka a naběračka zdarma

Nerezový kotlíkový set VARIO 2

 

Odkazy:

-

CZIN.eu

-

Zpětné odkazy A-seznam

-

Internetové obchody

-

CZSurf - Katalog Stranek

-

Katalog Europalist

-

Seznam stránek

-

Pozri.cz - vyhledávač

-

SEO katalog

-

Grilovací pánve, Grily

-

Weblinker.cz

-

-

ZDROJ.cz - katalog odkazů

-

JakNaWeb.com - vše o HTML,CSS,PHP,MySQL,XML, výroba a tvorba www a web grafika

-

Katalog internetových stránek

-

NAVRCHOLU.cz

KONTAKTY

GRILYKOTLIKY.CZ
tel: Eshop: +421 905 580 562
info@grilykotliky.cz
Sklad / Technicke info /
Reklamace Tel: +421 902 212 007, +421 948 212 600

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas KOTLIK, s.r.o., so sídlom Priekopnícka 10559/24, Bratislava 821 06, IČO 52005640, zapísaná na OR vedenom OS v Bratislava 1 v složke Sro: vložka č. 132451 / B Slovenská Republika (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@grilykotliky.cz. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů