Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací podkategorii Obchodních podmínek.

NOVINKY

arr3Nerezový sekáč na masoCelonerezový sekáč na maso, zeleninu a jiné pokrmy. Velikost Rozměry:Celková délka sekáče: 42,5... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 13 LKotlíkový gulášový set + smaltovaný kotlík 13 L + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na vaření... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 14 L (0,8 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 14 L (0,8 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + měděný kotlík 14 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + měděný kotlík 14 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (0,8 mm)Kotlíkový gulášový set + zesílený nerezový kotlík 15 L (0,8 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 15 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 15 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (1,5 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 15 L (1,5 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 39 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 16 LKotlíkový gulášový set + smaltovaný kotlík 16 L + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na vaření... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (0,8 mm)Kotlíkový gulášový set + zesílený nerezový kotlík 20 L (0,8 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + měděný kotlík 20 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + měděný kotlík 20 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (1,2 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 20 L (1,2 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 20 LKotlíkový gulášový set + smaltovaný kotlík 20 L + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na vaření... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 20 L (1,5 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 20 L (1,5 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + nerezový kotlík 22 L (0,8 mm)Kotlíkový gulášový set + nerezový kotlík 22 L (0,8 mm) + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na... arr3Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 25 LKotlíkový gulášový set + smaltovaný kotlík 25 L + naběračka zdarma! Kotlíková souprava na vaření... arr3Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° CKotlina 36 cm + ohnivzdorná barva Kvalitní kovová kotlina pod kotlíky natřená ohnivzdornou barvou,... arr3Kotlina 39 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° CKotlina 39 cm + ohnivzdorná barva Kvalitní kovová kotlina pod kotlíky natřená ohnivzdornou barvou,... arr3Kotlina 42 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° CKotlina 42 cm + ohnivzdorná barva Kvalitní kovová kotlina pod kotlíky natřená ohnivzdornou barvou,...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 595 Kč
skladem
naše cena 11 750 Kč
skladem
naše cena 480 Kč
skladem

 

NOVINKY!

Nerezová sada nožů BLACK

Nerezová sada nožů BLACK

 

Nerezový sekáč na maso

Nerezový sekáč na maso

 

Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + měděný kotlík 14 L (1,2 mm)

Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + měděný kotlík 14 L (1,2 mm)

 

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + měděný kotlík 20 L (1,2 mm)

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + měděný kotlík 20 L (1,2 mm)

 

 

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 20 L

Kotlíkový gulášový set 42 PLUS 600 + smaltovaný kotlík 20 L

 

 

 

Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (0,8 mm)

Kotlíkový gulášový set 36 PLUS 600 + nerezový kotlík 15 L (0,8 mm)

 

 

Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 36 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

Kotlina 39 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 39 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

Kotlina 42 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

Kotlina 42 cm + ohnivzdorná barva do 600 ° C

 

 

Litinová pánev na dřevěném prkénku

Litinová pánev na dřevěném prkénku 27 x 17,5 cm Grada

 

 

Litinová pánev na dřevěném prkénku

Litinová pánev na dřevěném prkénku 23 x 14 cm Grada

 

 

Grilovací deska 44,5 cm

Oboustranná deska na grilování, průměr 44,5 cm

 

Grilovací deska 33 x 33 cm

Grilovací deska 33 x 33 cm

 

 

 

Souprava WOK ASIE

Souprava WOK ASIE

 

SUPER AKCE
Litinový wok 36 cm + sladká paprika 50 g

 

Litinový wok 36 cm

 

Vidlička na opékání 12 ks

Vidlička na opékání 12 ks

 

Hořák 7,5 kW Kemper + připojovací příslušenství

Hořák 7,5 kW Kemper + připojovací příslušenství

 

 

Zabijačková souprava 50L. + koš do kotle

Zabijačková souprava 50L. + koš do kotle

 

 

Zabijačková souprava 60L. + koš do kotle

Zabijačková souprava 60L. + koš do kotle

 

 

Zabijačková souprava 70L. + koš do kotle

Zabijačková souprava 70L. + koš do kotle

 

Zabijačková nerezová souprava 50L. + koš do kotle

Zabijačková nerezová souprava 50L. + koš do kotle

 

 

Zabijačková nerezová souprava 60L. + koš do kotle

Zabijačková nerezová souprava 60L. + koš do kotle

 

 

Zabijačková nerezová souprava 70L. + koš do kotle

Zabijačková nerezová souprava 70L. + koš do kotle

 

 

Kotlíky s trojnožkou

Stojany s kladkou + smaltované kotlíky

 

 

Nerezový kotlík 10 L + stojan s kladkou VAR

Stojany s kladkou + antikorové kotlíky

 

 

Měděný kotlík 15 L + stojan s kladkou VAR

Stojany s kladkou + měděné kotlíky

 

 

Kotlík na ryby 8 L + trojnožka s kladkou

Kotlík na ryby 8 L + trojnožka s kladkou

 

Grilovací soupravy

Party set GRIL

Party set GRIL

 

Nerezový kotlíkový set 36 VARIO 2 + vařečka a naběračka zdarma

Nerezový kotlíkový set VARIO 2

 

Odkazy:

-

CZIN.eu

-

Zpětné odkazy A-seznam

-

Internetové obchody

-

CZSurf - Katalog Stranek

-

Katalog Europalist

-

Seznam stránek

-

Pozri.cz - vyhledávač

-

SEO katalog

-

Grilovací pánve, Grily

-

Weblinker.cz

-

-

ZDROJ.cz - katalog odkazů

-

JakNaWeb.com - vše o HTML,CSS,PHP,MySQL,XML, výroba a tvorba www a web grafika

-

Katalog internetových stránek

-

NAVRCHOLU.cz

KONTAKTY

GRILYKOTLIKY.CZ
tel: Eshop: +421 905 580 562
info@grilykotliky.cz
Sklad / Technicke info /
Reklamace Tel: +421 902 212 007, +421 948 212 600

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas enet corp, s.r.o., so sídlom Priekopnícka 24, Bratislava 821 06, IČO 46800565, zapísaná na OR vedenom OS v Bratislava 1 v složke Sro: vložka č. 83619 / B Slovenská Republika. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů