Úvod » PAELLA » Paella ocelové pánve » Ocelová pánev Paella 20 cm
|
Číslo produktu / Název zboží: |
|
| |
---|---|---|---|---|
![]() |
PTOC2006 Paella Tapas catering 20 cm - 6 ks ocelových pánví |
skladem
|
naše cena 1 190 Kč | |
![]() |
PTSC2012 Paella Tapas catering 20 cm - 12 ks pánví |
skladem
|
naše cena 2 590 Kč | |
![]() |
PTSC2006 Paella Tapas catering 20 cm - 6 ks pánví |
skladem
|
naše cena 1 390 Kč | |
![]() |
P0122 Ocelová pánev Paella 22 cm |
skladem
|
naše cena 200 Kč | |
![]() |
01-P0124 Ocelová pánev Paella 24 cm |
skladem
|
naše cena 210 Kč | |
![]() |
P0126 Ocelová pánev Paella 26 cm |
skladem
|
naše cena 230 Kč | |
![]() |
P0128 Ocelová pánev Paella 28 cm |
skladem
|
naše cena 250 Kč |
Ocelová leštěná paella pánev je vhodná pro vaření na plynovém hořáku, v trube nebo otevřeném ohni.
Vhodná na grilování, vaření, zapékáním, paella pokrmy.
TECHNICKÉ PARAMETRY
Průměr bez oušek: 20 cm.
Spodní průměr: 15 cm.
Průměr s oušky: 30,5 cm.
Výška: 3 cm.
Počet porci: 1/2 porce.
Materiál: leštěná ocel bez povrchové úpravy.
Paella je regionální pokrm ze Španělského východního pobřeží (Valencia)
Paella je typické španělské jídlo z rýže, podobné rizotu nebo kari.
Paella pánev / Paellara je kulatá nádoba, která se používá k přípravě Španělské paelly
Pánev je vyrobena z leštěné oceli bez povrchové úpravy a je vhodná pro vaření na otevřeném ohni, paella hořáku, či plynovém sporáku.
Dno pánve je speciálně ražené tak aby se zamezilo jakékoliv deformací způsobené teplem. Jedna se o pravidelné malé prohlubně, Které dnes vyrazí lis. Ale ještě v předválečných časech bylo toto ražení prováděno ručně.
Námi prodávané paella pánve jsou vyrobeny největším výrobcem a distributorem paella pánví na světě. Španělskou firmou Garcima s.l
Před prvním použitím.
Odstraňte všechny štítky a nálepky z paella pánve.
Pánev naplňte vodou a přiveďte k varu. Použitím ochranných odolný proti teplu rukavic opatrně vylijte vodu a pánev omyjte pomocí žínky a běžného mycího prostředku. Následně pánev vytřete do sucha, například papírovými ubrousky. Nalijte na pánev trochu jedlého oleje a potřete jím celou pánev, i z vnější strany.
Po použití paellary.
Nalijte do pánve vodu a nechte chvíli odmočit.
Následně použijte běžný prostředek na nádobí a pomocí houbičky krouživým pohybem pánev omyjte.
Je třeba pánev umýt z vnitřní iz vnější strany.
Nepoužívejte agresivní prostředky ani drátěnku.
Ocelová leštěná paella pánev je vhodná pro vaření na plynovém hořáku, v trubte nebo otevřeném ohni.
Vhodná na grilování, vaření, zapékáním, paella pokrmy.