Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací podkategorii Obchodních podmínek.

Odmítnout vše můžete zde.


Úvod » KOTLÍKY S OH. KOTLINOU-600 ° C » Nerezový kotlík 20 L (1,2 mm) INOX + železná pánev 44 cm UNI + kotlina 42 cm PLUS 600


        

Nerezový kotlík 20 L (1,2 mm) INOX + železná pánev 44 cm UNI + kotlina 42 cm PLUS 600

Nerezový kotlík 20 L (1,2 mm) INOX + železná pánev 44 cm UNI + žáruvzdorná kotlina 42 cm PLUS 600

novinka

skladem

 

Dostupnost: expedice 3-5 dnů
Číslo produktu: 0720444250
naše cena bez DPH: 4 256 Kč
naše cena s DPH (21 %):
5 150 Kč
Zvýšená cena poštovného za balík: 50 Kč

do košíku:
  ks  
Hlídací pes

Varianty tohoto výrobku

Kotlíková souprava pro vaření guláše, pečení a grilování klobás, steaků, špekáčků, slaniny, masa, zeleniny a jiných pochutin v zahradě, v přírodě pro rodiny, různé společenské akce a posezení při dobrém gulášu a grilování.

 

Kotlíková gulášová souprava obsahuje:

 

Nerezový kotlík

Objem: 20 l.

Vrchní průměr: 48 cm.

Výška: 20 cm.

Tloušťka kotlíku: 1,2 mm.

Materiál: nerez (nerezová ocel s nerezovou povrchovou úpravou - INOX).

 

Nerezová poklice

Materiál: nerez (nerezavějící ocel) INOX (nerez).

 

Železná pánev na grilování

Vhodná ke grilování slaniny, pečení a opékání masa, klobás, ryb, zeleniny, ovoce a jiných pochutin

Velikost:

Průměr pánve (bez oušek): 44 cm.

Průměr pánve s oušky: 58 cm.

Tloušťka pánve: 0,3 mm

Materiál: železo.

Vhodná na 42 cm. kotliny.

 

Kovová kotlina natřená speciální, ochrannou žáruvzdornou barvou.

Barva je odolná až do 600 °C.

Rozměr kotliny:

Průměr: 42 cm.

Celková výška: 118 cm.

Tloušťka kotliny: 1 mm.

Kotlina obsahuje: kotlinu, komín (kouřovod): trouba, kloub, stříška na komín, popelník, otevírací dvířka (+ záklopka na dvířka).

Materiál: kov, žáruvzdorná barva.

Barva: šedá / černá.

 

Naběračka

Materiál: nerez (nerezavějící ocel).

 

Vařečka

Velikost: 50 cm.

Materiál: smrk.

 

Pánev je natřena rostlinným olejem nebo voskem, je to ochrana proti korozi.

 

Použití a ošetřování:

Příprava před prvním použitím :

Železnou pánev na grilování před prvním použitím vybalte z originálního obalu a pečlivě omyjte houbou v čisté, horké vodě. Dojde tak k odstranění oleje nebo vosku, který pokrývá celý povrch pánve. Následně pánev vysušte. Nepoužívejte saponáty, ani hrubé mycí pomůcky / drátěnka /. Ideální je měkký kartáč na nádobí, nebo jemná houbička.

Umytou železnou pánev ihned řádně osušte. Potom vnitřní povrch nádobí důkladně potřete rostlinným olejem bez přidané soli. Můžete použít i ztužený tuk, který rozetřete po vnitřní straně nádobí, necháte jej přehřát a přebytečný tuk slijete.

Pro dosažení ideálního efektu se může tento postup před prvním použitím 2-3x zopakovat.

Nakonec vytřete pánev papírovou utěrkou. Správně připravená pánev bude dokonale nepřilnavá. pánev udržujte stále mírně mastnou, podporujete tím nepřilnavost a zároveň zabráníte případnému vzniku koroze.

 

Pokud pánev používáte jen zřídka, doporučujeme je zakonzervovat pomocí rostlinného oleje. Skladujte pánev v suchém a teplém prostředí. V případě, že na pánvi objevíte vrstvičku rzi, je to důsledek nesprávného a nedokonale ošetřeného povrchu. Není to závada, ani škodlivý jev. Stačí rez šetrně odstranit, pánev omýt, osušit a znovu důkladně natřít jedlým olejem podle postupu uvedeného výše.

Při dodržování těchto zásad vám pánev bude sloužit skvěle po mnoho desítek let.

POZOR! Nikdy nenechávejte pánev odmočit. Když se pokrm připálí, vydrhněte pánev hrubou houbičkou. Nemyjte v myčce nádobí!

 

Železná pánev na grilování

 

Železná pánev na grilování

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: Opište text z obrázku: *
captcha