Úvod » KOTLÍKY S OH. KOTLINOU-600 ° C » Nerezový kotlík 20 L (0,8 mm) s zesílený s nýty + hrubostěnná (1,5 mm) a žáruvzdorná kotlina 42 PLUS 600
|
Číslo produktu / Název zboží: |
|
| |
---|---|---|---|---|
![]() |
20124215600OH Smaltovaný kotlík 20 L (1,2 mm) + hrubostěnná (1,5 mm) a žáruvzdorná kotlina 42 PLUS 600 |
skladem
|
naše cena 3 300 Kč | |
![]() |
22084215600OH Nerezový kotlík 22 L (0,8 mm) + hrubostěnná (1,5 mm) a žáruvzdorná kotlina 42 PLUS 600 |
skladem
|
naše cena 3 500 Kč | |
![]() |
320124215600OH Měděný kotlík 20 L (1,2 mm) + hrubostěnná (1,5 mm) a žáruvzdorná kotlina 42 PLUS 600 |
skladem
|
naše cena 5 750 Kč | |
![]() |
20124215KOV Smaltovaný kotlík 20 L (1,2 mm) + hrubostěnná (1,5 mm) kovová kotlina 42 STRONG |
skladem
|
naše cena 3 200 Kč | |
![]() |
25124215KOV Smaltovaný kotlík 25 L (1,2 mm) + hrubostěnná (1,5 mm) kovová kotlina 42 STRONG |
skladem
|
naše cena 3 400 Kč |
Kotlíková souprava obsahuje:
Nerezový kotlík.
Velikost:
Objem: 20 L.
Materiál: nerez (nerezová povrchová úprava - INOX).
Tloušťka: 0,8 mm.
Vrchní průměr: 45 cm.
Výška: 21 cm.
Nerezový kotlík je zesílen ve spojích. Nosná obruč na zavěšení kotlíku již není spojena svarem ke kotlíku, ale dvěma silnými nýty. Kotlík se stává odolnějším při zavěšení na trojnožku.
Nerezová poklice
Ideální na 20 L. kotlíky.
Materiál: nerez (nerezová povrchová úprava - INOX) ..
Velikost: vrchní průměr: 46 cm.
Hrubostěnná kovová kotlina, natřená speciální ochrannou žáruvzdornou barvou.
Barva je odolná až do 600 ° C.
Rozměr kotliny:
Průměr: 42 cm.
Tloušťka až 1,5 mm !!!
Celková výška: 134 cm.
Výška nožiček: 16,5 cm.
Kotlina obsahuje: kotlinu, komín (kouřovod): trouba, kloub, stříška na komín, popelník, otevírací dvířka (+ záklopka na dvířka).
Materiál: kov, žáruvzdorná barva.
Barva: šedá.
Kvalitní nerezová naběračka
Objem 350 ml.
Materiál: nerez.
Vařečka
Velikost: 50 cm.
Materiál: smrk.
Čištění: neutrálním tekutým čisticím prostředkem na nádobí.
Podle potřeby můžete použít na čištění i lehce drhnoucí přípravky a prostředky.
Kotlíková souprava na outdorové vaření guláše a rybích polévek v přírodě, v zahradě nebo v otevřené kuchyně, především pro chalupáře, chataře, do kempu a na táboření. Při použití koše v kotlíku na vařené masa, jitrnic, klobás, zeleniny do polévky a konzerv.